Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Cameron Diaz επιστρέφει σε ταινία με τον Jamie Foxx για το Netflix

*
H Cameron Diaz, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Jamie Foxx σε μια επερχόμενη ταινία του Netflix. Η συμμετοχή της σε αυτή την ταινία σπάει την αποχή που είχε η Diaz εδώ και κάποιο καιρό από την υποκριτική. Ο Jamie Foxx έκανε tease την ταινία που θα έχει τον τίτλο «Back in Action». Στο ίδιο Tweet, περιέχεται και μία τηλεφωνική κλήση με τον ίδιο, την Cameron Diaz και τον Tom Brady, που αποχώρησε από το επαγγελματικό αμερικανικό ποδόσφαιρο πριν λίγο καιρό.

Το ίδιο το Netflix δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία, εκτός από το γεγονός πως θα είναι περιπέτεια/κωμωδία, ενώ σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος θα είναι ο Seth Gordon, που είναι γνωστός για την σκηνοθεσία του Horrible Bosses. Στην παραγωγή θα βρίσκεται και ο Beau Bauman του Central Intelligence ενώ στο σενάριο θα βοηθήσει ο Brendan O’Brien του Neighbors. Σύμφωνα με δηλώσεις του Netflix, η ταινία θα ξεκινήσει την παραγωγή αργότερα το 2022.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*